Werkzaamheden De Gealanden afgerond

De werkzaamheden in De Gealanden zijn afgerond. Een fikse klus natuurlijk. Niet alleen voor ons als Wijkbedrijf, maar ook voor de bewoners.
Zeker in De Gealanden, waar een groot aantal senioren woont, is een verbouwing als deze best ingrijpend. Gelukkig hebben we veel bewoners goed kunnen helpen, en ook wat zorgen weg kunnen nemen. Natuurlijk door zelf veel in gesprek te gaan, maar ook met grote dank aan de inzet van de bewonerscommissie en andere actieve bewoners, die elkaar er soms ‘echt even doorheen hebben geholpen’. Onze dank daarvoor!

Ook het serviceteam heeft een flinke bijdrage geleverd aan een vlot verloop. Zij hebben bewoners geholpen met de voorbereidingen voor de verbouwing. Kastje aan de kant, schilderijtjes weghalen, schoonmaken. Zonder de inzet van dit fantastische team hadden wij het werk niet zo vlot kunnen doen. En, zo zeggen veel bewoners, het was nog wel gezellig ook.

De woningen kunnen er voorlopig weer even tegenaan, en zijn bovendien een stuk energiezuiniger geworden. Piet Pooters, lid van de bewonerscommissie, ziet de resultaten van de verbouwing al aan zijn energieverbruik.