Start werkzaamheden in de Kei laagbouw

Binnenkort starten de werkzaamheden aan de laagbouwwoningen in De Kei. Op 14 maart krijgen alle bewoners informatie in de bus en vanaf maandag 17 maart is de modelwoning aan De Kei 41 open. Hieronder kunt u alvast wat meer lezen over wat u kunt verwachten.

Modelwoning
In De Kei nummer 41 gaan we een modelwoning maken. In deze woning voeren we het werk uit dat we overal in de huurwoningen aan De Kei zullen uitvoeren. Ook plaatsen we daar de nieuwe keuken, zodat u kunt zien hoe dit er uit komt te zien en voor welke keukenuitbreidingen u kunt kiezen. Ook de badkamervernieuwing voeren we uit. In deze modelwoning kunt u t.z.t. ook terecht met uw vragen, of om gewoon even bij te praten.

Op maandag 17 maart opent de modelwoning. Kort daarvoor kunt u in uw brievenbus een bewonersboekje en keuzeformulier verwachten. Hierin leest u meer informatie over de openingstijden van de modelwoning, de werkzaamheden, de mogelijkheden voor uw woning en hoe u deze keuzes door kunt geven.

Werkvoorbereiding in De Kei laagbouw
Op dit moment bereidt de aannemer de uitvoering van de werkzaamheden voor. Er worden spullen besteld en er wordt een planning gemaakt. De meeste levertijd zit op de keukens. Als alle bewoners de keuze voor de keuken doorgegeven hebben, kan de aannemer de keukens bestellen. Als de keukens geleverd zijn, kunnen de werkzaamheden in de woningen beginnen. Dit is nu gepland vanaf begin mei. We starten in De Kei 7.

Per woning zijn we ongeveer 10 werkdagen bezig (2 weken). In de eerste woningen zal dit waarschijnlijk langer zijn, omdat we dan nog onverwachte dingen tegen kunnen komen. Naarmate we meer woningen verbeterd hebben gaat het werk sneller.

Twee tot drie weken voordat de werkzaamheden ín uw woning beginnen, komt de uitvoerder bij u langs om de werkzaamheden toe te lichten. Uiteraard nemen we in dat gesprek de tijd voor uw opmerkingen en vragen.