Serviceteam doet groenonderhoud en zoekt een voorman / voorvrouw

Het serviceteam, een samenwerking van het Wijkbedrijf en de Wijkvereniging Bilgaard, werkt al meer dan een jaar aan diverse klussen in de wijk. Binnenkort komt er een prachtige klus bij: het dagelijks onderhoud van het openbaar groen in de buurt.

De Gemeente Leeuwarden wil in drie wijken in de stad het groenonderhoud anders gaan regelen. Met bewoners namelijk. Ook een deel van Bilgaard komt hiervoor in aanmerking. Een kolfje naar de hand van de wijkvereniging, die al veel ervaring heeft met het inzetten van (betaald) vrijwilligers uit de wijk. De praktische afspraken met de gemeente zijn inmiddels gemaakt, het onderhoud zal vanaf maart inderdaad door bewoners zelf gedaan worden.

Het serviceteam heeft voor het groenonderhoud een voorman / voorvrouw nodig. Lijkt u dit iets voor u? Heeft u de nodige werkervaring en, vooral, heeft u zin om in uw eigen buurt aan de slag te gaan met een groep enthousiaste bewoners. Om samen de buurt mooier te maken? Neem dan contact op met Dick Bootsma, coördinator van de Wijkvereniging Bilgaard. Tel. 058-2663327